Cereals & Drinks

Pure ingrediënten vrij van bestrijdingsmiddelen, (natuurlijke) aroma’s en smaakversterkers.
We gebruiken de beste biologische granen en voegen hier de fijnste ingrediënten aan toe
om een goede basis te kunnen leggen van de dag.

Wat is het ontbijt belangrijk. Het is de start van de dag en die wil je natuurlijk goed beginnen. Dit kan met onze drank en cereals.
Leuk om te weten is dat veel van onze gebruikte ingrediënten (waaronder rogge en haver) gewoon van Nederlandse bodem komen.
Door zoveel mogelijk met Nederlandse granen te werken is de ecologische voetafdruk het kleinst en dragen we met z’n allen bij
aan een gezond bestaan van de Nederlandse biologische landbouw. Iets wat we erg belangrijk vinden.

We voegen bij elk ontbijtproduct specifieke noten, zaden, zuidvruchten of power fruit toe om heerlijke smaaksensaties te creëren.
Samen met onze Rice & Coconut drank een tropisch feestje in de ochtend. Mag uiteraard ook gewoon in de middag.

Royal Green gebruikt absoluut geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen en is 100% vegetarisch.
Ervaar het verschil nu.

Wat is het ontbijt belangrijk. Het is de start van de dag en die wil je natuurlijk goed beginnen. Dit kan met onze drank en cereals. Leuk om te weten is dat veel van onze gebruikte ingrediënten (waaronder rogge en haver)
gewoon van Nederlandse bodem komen. Door zoveel mogelijk met Nederlandse granen te werken is de ecologische voetafdruk het kleinst en dragen we met z’n allen bij aan een gezond bestaan van de Nederlandse biologische landbouw. Iets wat we erg belangrijk vinden.

We voegen bij elk ontbijtproduct specifieke noten, zaden, zuidvruchten of power fruit toe om heerlijke smaaksensaties te creëren. Samen met onze Rice & Coconut drank een tropisch feestje in de ochtend. Mag uiteraard ook gewoon in de middag.

Royal Green gebruikt absoluut geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen en is 100% vegetarisch. Ervaar het verschil nu.